Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Agencija za registraciju vozila lažirala uplatnice

Novosadska policija podnela je krivičnu prijavu protiv vlasnika Agencije za registraciju vozila "Auto-ofis", zbog sumnje da je oštetio budžet MUP-a i Fonda za puteve, a Odeljenje za suzbijanje privrednog kriminala pokrenulo je istragu protiv još dve agencije.  

Autobus prešao putniku preko noge

Novosađanin M. M. (32) teško je povređen kada mu je u sredu oko 13 sati, prema tvrdnjama očevidaca, preko nogu prešao gradski autobus. Nesreća se dogodila na autobuskom stajališu na uglu ulice Maksima Gorkog i Bulevara oslobođenja.  

U nedelju izbori na Limanu IV, Naselju i u centru

U nedelju, 21. aprila održavaju se izbori za članove Saveta i Nadzornog odbora u mesnim zajednicama "Stari Grad" (Kralja Aleksandra 1), "Ostrvo" (Narodnog fronta 71), "Ivo Andrić" (Banović Strahinje 20) i "Gavrilo Princip" (Bulevar Jovana Dučića 3).

Drugi krug konsultacija o Deklaraciji

Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor izjavio je da je, povodom predloga Deklaracije o zaštiti ustavnih i zakonskih prava Vojvodine, završio prvi krug konsultacija sa svim šefovima poslaničkih grupa i da bi danas trebalo da se održi druga runda razgovora.